ویژهنامهی مؤسسهی توسعهی مدیریت (معنا) که در برگزیدهی مجموعهی سخنرانیهای همایش ملی ʺتأمین مالی و سرمایهگذاری برای مدیرانʺ است و فرصتها و چالشهای اقتصادی سال ۱۳۹۷ را بررسی میکرده، بتازگی (آبان ۱۳۹۷) انتشار یافته است. حسین عبده تبریزی که در این همایش ʺچشمانداز نظام مالی کشور در سال ۱۳۹۷ʺ را بررسی کرده، مقالهای در این ویژهنامه دارد. سایر سخنرانان که مقالههایشان در این مجموعه چاپ شده عبارتاند از دکتر سعید اسلامی بیدگلی، دکتر طهماسب مظاهری، میثم رادپور، رضا زرنوخی، کورش خلیلینژاد، دکتر علی سنگینیان، دکتر بهروز ملکی، همایون دارایی و مونا حاجی علیاصغر.
مقرر است که این همایش همهساله تکرار شود، و مجموعهی ارائهها نیز به شکل کتابی با عنوان ʺتأمین مالی و سرمایهگذاری برای مدیرانʺ در هر سال چاپ شود.
بباسلام ،بنده قمصریان ،کارشناس ارشد برنامه ریزی وتوسعه اقتصادی ازدانشکده اقتصاد تهران ،معاون اسبق اداری ومالی شهرداری مشهد،جانشین وسرپرست شهرداری مشهد در دومقطع زمانی ورئیس ستاد تهیه وتدوین برنامه چشم انداز وبرنامه بلند مدت بیست ساله شهرداری مشهد در افق ۱۴۰۴،ومشاور در امور تهیه وتدوین برنامه های پنجساله توسعه وعملیاتی شهرداری مشهد .(از سال ۱۳۷۵_۱۳۹۵) و……مطالب جنابعالی را در سایت بورس تحت عنوان “الزام حضور بازار سرمایه در تصمیمات کلان اقتصادی”.پیشنهاد دارم بنده را راهنمایی کنید که با توجه به اینکه شهرداری جزو موسسات عمومی ودارایی ها ان متعلق به مردم هر شهر میباشد ،ایا میتوان این دارایی ها را با تجدید ارزیابی وبروزاوری از طریق ایجاد صندوق های سرمایه گذاری ویا بازار های بدهی وغیره وبویژه با وجود بانک شهر ،به بازار سرمایه وبورس وارد کرد ،واز این طریق برای شهرداری ها منابع پایدار وبه پشتوانه مردم هر شهر ایجاد کرد ،هرچند میدانم که تحقق چنین پیشنهادی مستلزم تصمیمات قانونی وحقوقی واداری خواهد بود .تلفن ارتباطی وتلگرام۴۵۵۰ ۰۹۱۵۳۱۵
با سلام
تجدید ارزشیابی این داراییها -اگر واقعیت بیرونی داشته باشد- بلااشکال است. مقررات قانونی جدید نمیخواهد، و در حال حاضر زیرساختهای قانونی آن در بازار سرمایه مهیا است.